Serviceaanvraag

Serviceaanvraag

Den Elzen Wonen | Slapen | Design is een CBW-erkende woonwinkel. Op al jouw aankopen zijn de algemene voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen van toepassing. Deze heb je bij aankoop van ons ontvangen.

Wij doen onze uiterste best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij proberen producten van kwaliteit voor een scherpe prijs te leveren. Helaas kan het toch nog weleens voorkomen dat je tegen een probleem aanloopt, een beschadiging of een defect in het product hebt. Wij adviseren je dan zo snel mogelijk onderstaand serviceformulier in te vullen.

HEB JE EEN ALL IN HOUSE SERVICE AFGESLOTEN?
Indien je de All in House Service hebt afgesloten, dan heb je recht op 5 of 7 jaar volledige garantie. Jouw servicemelding meld je rechtstreeks aan bij All in House Service. All in House Service maakt vervolgens een afspraak met jou voor herstel.

HEB JE GEEN ALL IN HOUSE SERVICE AFGESLOTEN?
Indien je geen All in House Service hebt afgesloten, dan is de 2 jaar CBW garantie van toepassing mits anders op jouw koopovereenkomst is aangegeven. Wij beoordelen jouw servicemelding op basis van de toepasselijke garantievoorwaarden. Je ontvangt vervolgens een ontvangstbevestiging, waarin de afhandeling van jouw servicemelding wordt aangegeven.

Tip: Versnel de oplossing van jouw servicemelding:
- Voeg duidelijke foto’s toe bij voorkeur een foto van het product en 1 of 2 detailfoto’s van het probleem (max. 1 MB per foto).
- Beschrijf het probleem uitgebreid.
- Beschrijf de beschadigde plaats duidelijk.

Hoe werkt de

All in House service

Heb je een All in House service afgesloten? Dan kun je rechtstreeks contact opnemen met de All in House garantie!
Houd je certificaatnummer bij de hand en neem contact op met Oranje Furniture Care Service Center.
Het telefoonnummer is +31 (0)55 357 5411

Je kunt je service-aanvraag ook via internet melden.
Meld hier je All in House service aanvraag

Bekijk de instructievideo over All in House service

Algemene informatie
Probleem
Afbeeldingen
Versturen
Een moment geduld het formulier wordt verzonden