Auping

Al meer dan 130 jaar werkt Auping aan de beste manieren om uit te rusten. En dat is niet voor niks. Wij geloven dat een uitgeruste wereld, een betere wereld is. Een mooiere wereld. Elk bed en matras wordt gemaakt met aandacht voor detail, het milieu en de toekomst. 
Bij Den Elzen wonen & slapen

Auping Store Roermond

Ervaar de ultieme winkelervaring in onze Auping Store. Je vindt hier het complete Auping assortiment: van matrassen, bedden en boxsprings tot dekbedden, bedbodems en het nieuwste Auping bedtextiel.
Maak direct een afspraak in onze Auping store
SLAAPDATE

Slaapadvies

Krijg naast styling advies ook professioneel slaapadvies van onze Auping Academy experts in Roermond. Zij helpen je een boxspring te kiezen of een matras dat persoonlijk bij jou past. Probeer onze matrassen en bedden in alle rust uit en test onze vlakke, handverstelbare en elektrische bodems. Kortom, maak een afspraak en stel samen met onze specialisten jouw slaapkamer samen! Plan snel een Slaapdate met 1 van onze experts.
Afspraak maken

Slaapadvies aan huis!

Onze slaapexperts komen graag bij jou thuis voor een passend slaapadvies. Dit doen we uiteraard volledig volgens alle regels opgesteld door het RIVM. Bekijk het filmpje hoe dat precies in zijn werk gaat. Staan wij binnenkort bij jou op de stoep?

Matrassen, bedden en boxsprings

Kom proefliggen!

  • Uitgebreid proefliggen
  • Deskundig en professioneel slaapadvies van onze Auping Academy experts
  • Complete assortiment onder één dak
  • Voel aan stoffen, kies kleuren en stel met onze adviseurs jouw eigen slaapkamerstijl samen

Maak een afspraak

Onze slaapexperts

Ervaar de ultieme winkelervaring bij Auping Store Roermond. Onze slaapexperts staan voor je klaar!
Maak een afspraak Bel ons: +31 (0)475 32 07 22