Rustaveli eettafel

Indicatieprijs: € 2099,-
Maak een afspraak Bezoek onze showroom

Ontdek de Rustaveli eettafel

De eettafel Rustaveli is een strak vormgegeven tafel. De eettafel is opgebouwd uit hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat je jarenlang woonplezier aan je tafel beleeft. Dit strak vormgegeven model beschikt over vele kleur- en maatmogelijkheden, waardoor deze geheel naar eigen wens samen te stellen is. De tafel heeft een ongekende kwaliteit, precies wat je verwacht van een eettafel van Baenks. Het moderne onderstel in combinatie met het scherp verjongde Fenix blad geven deze eettafel een stoere uitstraling. Kleur Bronzo Doha heeft een matte uitstraling met een vleugje glans.

Een mooie combinatie tussen design en praktisch

Fenix is een relatief nieuw materiaal, gemaakt van samengeperst papier in combinatie met gehard hars. Hierdoor ontstaat een zeer hard, dicht en vormvast blad. Een mooie eigenschap van Fenix is de matte uitstraling. Fenix is een zeer sterke materiaalsoort met een glad, niet-poreus oppervlak en heeft daardoor een aantal voordelige eigenschappen: schokbestendig, kleurvast en lichtecht, eenvoudig te reinigen, hittebestendig en ondoordringbaar voor vocht (hygiënisch). Daarnaast zijn krasjes makkelijk met de bijgeleverde wonderspons te verhelpen.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Lees verder
Artikelnummer:
10404846
Merk:
Categorie: