Chueca

Indicatieprijs: € 2999,-
Maak een afspraak Bezoek onze showroom

Ontdek de Chueca elementenbank

De elementenbank Chueca heeft een extreem elegante uitstraling en is van een ongekende kwaliteit, natuurlijk precies wat je verwacht van een bank van Baenks. De elementenbank is een prachtexemplaar en zal een eyecatcher in je woonruimte zijn. Dus wil je dat deze mooie bank binnenkort schittert bij jou in de woonkamer, kom dan snel een bezoek brengen aan 1 van onze showrooms en dan zal je versteld staan van alle mogelijkheden. Deze luxe bank op maat is perfect aangezien deze exact naar jouw wensen kan worden samengesteld.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Chueca, een stoere elementenbank met uitstekend zitcomfort!

Deze Chueca elementenbank is modern stoer en eigentijds. De bank biedt volop zitruimte en heeft een stoer uiterlijk. Heb je liever een kleiner exemplaar dan kun je kiezen voor andere elementen. Je kunt zelf je favoriete stof of leder uitkiezen waardoor je deze Chueca extra persoonlijk maakt. Zelfs een combinatie van elementen in stof en leder is mogelijk! Omdat de stof- en ledercollectie enorm groot is, kun je het beste naar 1 van onze showrooms komen, waar we de mogelijkheden en keuzes met je kunnen bespreken. Op die manier kunnen we je voorzien van een goed interieuradvies.

Elementenbank Chueca; Modulair comfort & design

Elementenbank Chueca is een modulair samen te stellen bank. Door middel van diverse modules bepaal je zelf de opstelling. Bijzonder aan dit model is dat elk element volledig gestoffeerd geleverd wordt en voorzien is van eigen pootjes. Chueca biedt je hiermee de mogelijkheid om elk element losstaand in de ruimte te plaatsen. Daarnaast zijn er verschillende items om de Chueca een eigen gezicht te geven; denk hierbij aan een houten tafel om tussen de elementen te plaatsen, een houten tray om op een element te leggen (beide leverbaar in diverse houtkleuren) of een verstelbare functie waardoor je in je favoriete houding kunt loungen op de bank Chueca.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Lees verder
Artikelnummer:
10294704
Merk:
Materiaal:
Stof
Uitvoering:
hoekbank
Categorie: