Hoekbank nayomi groen

Indicatieprijs: € 1899,-
Maak een afspraak Bezoek onze showroom

Functioneel en eigentijds

Model Nayomi is vriendelijk geprijsd en is uitgevoerd in een mooie nieuwe grove stof met een zeer zachte touch. Je hebt natuurlijk de mogelijkheid om een keuze te maken uit ons stofconcept zodat je vele combinaties kunt maken met de overige meubelen uit de IN.HOUSE collectie.

  • Scherp geprijsd
  • IN.HOUSE stofconcept mogelijk
  • Uit te breiden met relaxfunctie

Hoekbank Nayomi is uitgevoerd met beweegbare hoofdsteunen wat een geweldig comfort biedt. Dit model kan uitgevoerd worden in verschillende opstellingen, denk hierbij aan een mooie 3 zitsbank of een 2 zitsbank. Aan jou de keuze welke opstelling het beste bij jou past. Het is tevens mogelijk dit model uit te breiden met een relaxfunctie. De bank is voorzien van hoog elastisch koudschuim in combinatie met stalen nosagveren. De combinatie geeft een uitstekend zitcomfort van goede kwaliteit, probeer het zelf uit in onze winkel!

Wij hebben een uitgebreide stoffencollectie beschikbaar, die vrijwel op alle IN.HOUSE meubelen mogelijk zijn. Zo kan je de mooiste combinaties maken, denk bijvoorbeeld aan een bijpassende fauteuil in dezelfde kleur of combineer de eetkamerstoelen met dezelfde stof. In onze winkel liggen grote stalen zodat je makkelijk je keuze kan maken. Al de stoffen uit ons stofconcept zijn uitgebreid getest en er is altijd een stofpaspoort beschikbaar met de specifieke eigenschappen. Onze verkoopadviseurs helpen je graag met het bepalen van je keuze.

Tegen een meerprijs is het mogelijk om de standaard garantie uit te breiden naar 5 of 7 jaar. De bank is dan meteen ook beschermd tegen vlekken op olie of waterbasis (zoals wijn, mayonaise, frisdrank, jam, etc). En als er dan toch een keer iets aan de hand is kun je de hulp inschakelen van ons professionele servicebureau. Indien nodig komen zij aan huis de reparaties en vlek verwijdering uitvoeren. Een hele geruststelling voor een geringe meerprijs, vraag aan onze deskundige verkoopadviseurs naar meer informatie en de mogelijkheden.

Lees verder
Artikelnummer:
10327265
Merk:
Materiaal:
Stof
Uitvoering:
Hoekbank