Highworth loveseat

Indicatieprijs: € 1249,-
Maak een afspraak Bezoek onze showroom

Ontdek de Highworth loveseat

Model Highworth heeft een enorm strakke uitstraling door toepassing van de zwarte metalen designpoten. Naast stoere looks biedt Highworth je het ultieme Baenks zitcomfort. De Highworth loveseat is geen doorsnee loveseat en is een eyecatcher voor je woonruimte. Dus wil je dat deze mooie loveseat binnenkort schittert in jouw woonkamer, breng dan snel een bezoek aan één van onze showrooms en sta versteld van alle mogelijkheden. Deze luxe loveseat is namelijk perfect aan te passen op jouw persoonlijke woonwensen.

Highworth, stel je ideale loungehoek samen!

Je kunt jouw droom-zithoek volledig samenstellen door de keuze uit vele elementen. Denk aan een mooie fauteuil of een royale 4-zitsbank. Het comfort wordt bepaald door een laagje donsveren op de zit- en rugkussens, welke een nonchalant uiterlijk creëert maar tegelijk er ook voor zorgt dat je je omarmd voelt door de Highworth wanneer je erin plaatsneemt. De combinatie van hoogwaardige materialen ervoor zorgt dat loveseat Highworth zich kan meten met de beste merken.

Loveseat Highworth, vakmanschap met een stoere look

In het ontwerpproces van Highworth is de nadruk gelegd op minimalistische lijnen en ranke details. Hierdoor is een loveseat ontstaan die gekenmerkt wordt door een stoere eigenwijze look en een echte eyecatcher vormt binnen elke woonkamer. Wanneer je deze belijning prachtig vindt, maar de zwarte metalen poten nog niet uitgesproken genoegd vindt, dan kun je kiezen voor de Highworth met metalen frame doorlopend op buitenzijde van de armleuningen. De vorm van de armleuning wordt dan iets aangepast en helt licht over het metalen frame naar buiten.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Lees verder
Artikelnummer:
10331317
Merk:
Materiaal:
Leder
Uitvoering:
loveseat
Categorie: