Fauteuil orbetello groen

Indicatieprijs: € 599,-
Maak een afspraak Bezoek onze showroom

Orbetello, prima zitten!

Ons model Orbetello heeft een frisse, vrolijke uitstraling en past in vele woonstijlen. Het model is leverbaar met een trekstrook in de rug en je kan zelf je het onderstel bepalen.

  • Getoonde uitvoeringen zijn snel leverbaar
  • Goed zitcomfort
  • Stof concept mogelijk

Bij IN.HOUSE kan je uiteraard komen proef zitten, ervaar hoe Orbetello je meteen overtuigt door het goede zitcomfort. Tip! Neem een plattegrond van je woonkamer mee zodat wij je uitgebreid kunnen adviseren. Diverse meubelen kunnen wij op een 3D manier voor je intekenen zodat je meteen een goede indruk van de situatie krijgt en je met een gerust hart je bestelling kunt plaatsen.

Natuurlijk is er ook een geweldige keuze in stof soorten. Onze verkoopadviseurs kunnen je adviseren om diverse leuke kleurcombinaties te maken met andere meubelen uit de IN.HOUSE collectie. Model Orbetello is bijvoorbeeld goed te combineren met een bank of je plaatst gewoon een losse set. IN.HOUSE besteedt uitvoerig aandacht aan de kwaliteit van haar meubelen, wij vinden het uitermate belangrijk dat we jou een kwalitatief hoogwaardig meubel leveren met bovendien een aangenaam prijskaartje.

Het is mogelijk een uitbreiding op de standaard garantie mee te bestellen. Zo ben je verzekerd van een zorgeloze periode van 5 of 7 jaar naar keuze. En als er eens iets is, dan kun je persoonlijke service aan huis verwachten van een service bureau om het probleem snel voor op te lossen. De garantie geeft je zekerheid in het geval er vlekken ontstaan door huishoudelijke ongelukjes maar ook valt de constructie van de fauteuil onder de uitgebreide garantie. Vraag hiernaar bij een van onze verkoopadviseurs, zij kunnen je hierover uitgebreide uitleg geven.

Lees verder
Artikelnummer:
10325577
Merk:
Materiaal:
Stof
Uitvoering:
Fauteuil
Categorie: