Fauteuil noria cognac leer

Indicatieprijs: € 1479,-
Maak een afspraak Bezoek onze showroom

Noria modern & comfortabel

Ons model Noria blinkt uit in zitcomfort en uitstraling. De zitkussens zijn voorzien van een bonell binnenvering en dat geeft een fantastisch zitcomfort. Er zijn tal van stoffen en ledersoorten mogelijk en ook het samenstellen van een hoekbank behoort tot de mogelijkheden.

  • Stofconcept IN.HOUSE mogelijk
  • Stof- en ledercollectie van de leverancier mogelijk
  • Hoogwaardig comfort

De gebruikte materialen zijn van topkwaliteit, om het fantastische zitcomfort te garanderen hebben we gekozen voor een stalen nosagvering met daarboven de dikke zitkussens welke voorzien zijn van stalen bonellvering. Deze vering is afgedekt met een koudschuim laag zodat de levensduur zo lang mogelijk is. Je merkt het meteen als je plaatsneemt in de banken of de fauteuils; de bonell geeft je optimale ondersteuning en comfort.

Model Noria kan geleverd worden in de stoffen uit de IN.HOUSE collectie waardoor je prachtige combinaties kunt maken met de andere meubelen uit onze collectie. Daarnaast zijn er speciaal voor dit model ook nog extra stof- en ledersoorten geselecteerd die als aanvulling op de reeds ruime IN.HOUSE stofcollectie mogelijk zijn op dit model.

Je kunt bovendien kiezen uit een mooie stiknaad of een biesafwerking. Daarnaast is het mogelijk de poothoogte aan te passen, er is keuze uit 12 of 14 cm in chroom of zwart.

Je kunt tegen een geringe meerprijs de garantie uitbreiden naar 7 jaar, wij leveren je dan voldoende onderhoudsmiddel om de banken in leder 7 jaar lang te onderhouden. Bij de uitvoeringen in stof wordt er een speciaal impregneermiddel geleverd om de bank vlekafstotend te maken. Bij deze 7 jaar garantie hoort ook een service aan huis zodat je altijd snel geholpen wordt als er eens iets aan de hand is.

Lees verder
Artikelnummer:
10210354
Merk:
Materiaal:
Leder
Uitvoering:
Fauteuil