Fauteuil monta antraciet

Indicatieprijs: € 399,-
Maak een afspraak Bezoek onze showroom

Fauteuil Monta; Industrieel zitten

Model Monta heeft een industriële look wat in de trend van nu past en kan met vele stijlen gecombineerd worden. Het model is leverbaar in 3 trendy kleuren van microleder Bora. Probeer dit model eens uit en ervaar het uitstekend zitcomfort wat deze fauteuil je biedt.

  • Getoonde uitvoeringen is snel leverbaar
  • Uitstekend zitcomfort
  • Leverbaar in 3 kleuren microleder Bora

Bij IN.HOUSE kan je uiteraard komen proef zitten, ervaar hoe comfortabel Monta zit en laat je overtuigen. Natuurlijk kan je model Monta combineren met een hoekbank, 3 zitsbank of 2 zitsbank om jouw interieur compleet te maken. Tip! Neem een plattegrond mee van je woonkamer zodat wij je uitgebreid kunnen adviseren. Diverse meubelen kunnen wij op een 3D manier voor je intekenen zodat je meteen een goede indruk van de situatie krijgt en je met een gerust hart je bestelling kunt plaatsen.

Microleder is een zachte maar zeer sterke stof die makkelijk te onderhouden is en heeft een grote slijtvastheid. IN.HOUSE besteedt uitvoerig aandacht aan de kwaliteit van haar meubelen. Voordat de meubelen in de collectie worden opgenomen zal er een uitgebreide controle plaatsvinden op de gebruikte materialen maar ook op de combinaties van deze materialen.

IN.HOUSE heeft diverse onderhoudsmiddelen beschikbaar om je stoelen in topconditie te houden. Bij deze fauteuil is het mogelijk een uitbreiding op de standaard garantie mee te bestellen. Zo ben je verzekerd van een zorgeloze periode van 5 of 7 jaar naar keuze. En mocht er eens iets zijn dan kun je persoonlijke service aan huis verwachten van een service bureau om het probleem snel voor je op te lossen. De garantie geeft je zekerheid in het geval er vlekken ontstaan door huishoudelijke ongelukjes maar ook valt de constructie van de fauteuil onder de uitgebreide garantie. Vraag hiernaar bij een van onze verkoopadviseurs, zij kunnen je hierover uitgebreide uitleg geven.

Lees verder
Artikelnummer:
10327266
Merk:
Materiaal:
Microleder
Uitvoering:
Fauteuil