Eetkamerstoel komera goud

Indicatieprijs: € 179,-
Maak een afspraak Bezoek onze showroom

Komera; modern tafelen

Onze armstoel Komera heeft een uitstekend zitcomfort en is uitgevoerd in een zachte moderne stof. Komera heeft zwarte metalen poten en is voorzien van een handig terugdraai-mechanisme.

  • Korte levertijden
  • Handig terugdraai-mechanisme
  • Goed zitcomfort

De Komera serie is snel leverbaar in diverse kleuren, deze kleuren passen ook erg leuk bij elkaar. Denk eens aan een set van 2+2 stoelen die je aan 1 eetkamertafel plaatst voor een verrassend effect. De stof voelt lekker zacht aan. De armstoel heeft zwarte metalen poten. Ook is model Komera voorzien van een handig terugdraai-mechanisme zodat de stoelen altijd netjes weer terug komen in de beginpositie.

Je kunt kiezen om de garantie uit te breiden naar maar liefst 7 jaar. Bij deze uitgebreide garantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden van kracht waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aankoop. Onder deze garantie valt onder meer de constructie van het meubel en een garantie tegen vlekken. En als er dan toch iets aan de hand mocht zijn? Dan wordt dit zoveel mogelijk opgelost door een monteur aan huis, zodat je er zeker van bent dat het zo snel en efficiënt opgelost wordt. Vraag voor meer informatie over de garantie aan een van onze verkoopadviseurs, zij zullen u hierover verder adviseren.

IN.HOUSE besteedt uitvoerig aandacht aan de kwaliteit van haar meubelen. Voordat de meubelen in de collectie worden opgenomen zal er een uitgebreide controle plaatsvinden op de gebruikte materialen maar ook op de combinaties van deze materialen om er zeker van te zijn dat het meubel je jarenlang woonplezier kan bieden. Dit vinden wij erg belangrijk.

Lees verder
Artikelnummer:
10362380
Merk:
Materiaal:
Stof
Uitvoering:
Armstoel