Bingham

Indicatieprijs: € 3699,-
Maak een afspraak Bezoek onze showroom

Ontdek de Bingham hoekbank

Designbank Bingham heeft een enorm strakke uitstraling door ranke lijnen van de armleuningen en hoge metalen poten. Naast minimalistisch design biedt Bingham je het ultieme Baenks zitcomfort. De Bingham hoekbank is geen doorsnee bank en is een eyecatcher voor je woonruimte. Dus wil je dat deze mooie bank binnenkort schittert in jouw woonkamer, breng dan snel een bezoek aan één van onze showrooms en sta versteld van alle mogelijkheden. Deze luxe bank is namelijk perfect aan te passen op jouw persoonlijke woonwensen.

Bingham, stel je ideale loungehoek samen!

Je kunt jouw droom-zithoek volledig samenstellen door de keuze uit vele elementen. Denk aan een mooie fauteuil of royale 4-zitbank (tevens leverbaar als 2-delig), of diverse elementen om een hoekopstelling te ontwerpen die perfect past in jouw woonkamer. Het comfort wordt bepaald door een laagje donsveren op de zit- en rugkussens, welke een nonchalant uiterlijk creëert maar tegelijk er ook voor zorgt dat je je omarmd voelt door de Bingham wanneer je erin plaatsneemt. De combinatie van hoogwaardige materialen ervoor zorgt dat bank Bingham zich kan meten met de beste merken.

Hoekbank Bingham, vakmanschap met een minimalistisch design

In het ontwerpproces van Bingham is de nadruk gelegd op minimalistische lijnen en ranke details. Hierdoor is een bank ontstaan die gekenmerkt wordt door een eigentijdse uitstraling en een echte eyecatcher vormt binnen elke woonkamer.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Lees verder
Artikelnummer:
10331290
Merk:
Materiaal:
Leder
Uitvoering:
hoekbank
Categorie: