ALIMA Eetstoel stof pala antraciet

Indicatieprijs: € 159,-
Maak een afspraak Bezoek onze showroom

Eetstoel Alima, de eyecatcher in je interieur!

De eetstoel Alima heeft een stoere uitstraling met de zwarte metalen poten en de handgreep op de rug. Op de rugleuning is een prachtig ruitvormig stiksel aangebracht en dit maakt model Alima een echte eyecatcher in jouw interieur!

  • Snel leverbaar
  • Gunstige prijs
  • Leverbaar in 3 actuele kleuren

De eetstoel is voorzien van een ruitvormig stiksel op de rugleuning en een handgreep op de achterkant van de rug en de poten zijn uitgevoerd in metaal in de kleur zwart, dit geeft een stoere uitstraling aan het model mee. Het ideale compromis tussen modern en industrieel. De 3 actuele kleuren zijn helemaal van nu en er is altijd een goede combinatie te vinden met je bestaande of nieuwe interieur.

Tegen een meerprijs kun je de garantie uitbreiden naar 7 jaar. Dan geniet je 7 jaar lang van een volledige garantie. Als er in die periode zich een probleem zou voordoen geniet je van onze snelle service aan huis. Bij deze garantie ben je bovendien verzekerd van 7 jaar lang bescherming tegen vlekken.

Je kan niet alleen terecht bij ons voor mooie comfortabele eetstoelen maar ook voor andere meubelen voor jouw interieur. Denk hierbij aan woonprogramma's in vele stijlen en kleuren. Je kan onze prachtige stoelen eenvoudig combineren met één van onze vele tafelseries. Vaak zijn ze te verkrijgen in diverse afmetingen en kleuren. Er zit zeker een tafel bij, die voldoet aan jouw wensen.

Vraag onze deskundige verkoopmedewerkers voor meer informatie, ook kun je bij hen terecht voor een interieuradvies. Neem altijd een plattegrondje van je woonkamer mee of foto's van de huidige situatie. Men heeft dan snel een beeld van jouw woonstijl en is er makkelijker een goed advies te geven. Zij helpen je graag en begeleiden je naar jouw ideale interieur!

Lees verder
Artikelnummer:
10354262
Merk:
Materiaal:
Stof
Uitvoering:
Eetstoel